Η εταιρία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991.

Η εταιρία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών  της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Η έδρα της εταιρίας μας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών μας βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων και πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, ενώ οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται στον τομέα της υγραεριοκίνησης, της προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιριών, ενώ επιπλέον σας παρέχουμε την δυνατότητα ασφάλισης του οχήματος σας, επιλέγοντας για εσάς το πιο ολοκληρωμένο, ελκυστικό και προπάντων οικονομικό πακέτο για τις ανάγκες σας.

Ολοκληρώνουμε το πακέτο υπηρεσιών φροντίδας του αυτοκινήτου σας με ένα ολοκληρωμένο τμήμα πλυντηρίου αυτοκινήτων με όλες τις απαιτούμενες παροχές.

Επίσης είμαστε κοντά σας και με το τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς μας και έτοιμων προς πώληση και παράδοση έχοντας πρωτίστως συντηρηθεί  και έχοντας υποστεί βιολογικό καθαρισμό του εσωτερικού τους, περιμένοντας των νέο ιδιοκτήτη «σαν καινούρια».

Σας περιμένουμε από κοντά, να επωφεληθείτε από τις μοναδικές παροχές της Χ. Μητρόπουλος ΑΕ, γιατί για εμάς η εξυπηρέτηση, η ικανοποίηση και η ασφάλεια σας είναι καθήκον μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο